GENÇ FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GENÇLER BURADA BULUŞUYOR

AnasayfaKAPIAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Transfer trafiği hızlandı !

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Transfer trafiği hızlandı ! Empty
MesajKonu: Transfer trafiği hızlandı !   Transfer trafiği hızlandı ! Icon_minitimePtsi Haz. 23, 2008 9:52 pm

12 yıl gibi uzun bir ayrılıktan sonra, 22-23-24 Ağustos tarihlerinde 2008-2009 Sezonu Turkcell Süper Ligi'ne merhaba diyecek olan Eskişehirspor, muhteşem bir dönüş yapmak istediği zorlu lige, yaptığı sürpriz transferler ile sıkı hazırlanıyor.
Bugüne kadar dış transferde Hırvat kaleci Vanja Ivesa, Bosnalı stoper Safet Naderaviç, Ç. Rizespor'dan forvet Anderson Rıcardo Dos Santos, Ankaraspor'dan forvet Tayfun Türkmen ile 3 yıllık anlaşma yapan yönetim, Cezayir asıllı Fransız orta saha oyuncusu Mohamed Dahmana ile prensip anlaşması yaptı. İç transferde ise Ömer Yalçın, Serdar Özbayraktar, Mustafa Sevgi ve Birol Hikmet ile 3 yıllık mukavele yenileyen yönetim, pazartesi gününden itibaren ise iç transferde kalmasını istediği ve dış transferde almak istediği diğer oyuncular ile masaya oturacak.
LİSTE KABARIK
Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın verdiği liste doğrultusunda dış ve iç transfer görüşmelerine devam eden yönetim, ilk etapta Gençlerbirliğinde forma giyen forvet oyuncu 1984 doğumlu Mehmet Çakır'ı renklerine bağlamak istiyor. Çakır ile anlaşmaya varan yönetimin, bonservis sorununu çözmek için gerekli temaslara geçtiği öğrenildi.
Diğer taraftan yönetimin Çalımbay'ın talebi doğrultusunda Giresunspor'da forma giyen Emre Karaman, Eyüpspor'dan 1987 doğumlu savunma oyuncusu Ahmet Sağlam, Malatyaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu 1976 doğumlu Zafer Demiray ile görüştüğü gelen haberler arasında.
TV DEN İZLEDİ
Yabancı transferi konusunda da Tunus asıllı halen Grasshopper-Club Zurich'te 11 numaralı formayı giyen Yasin Mikari ve Fransanın Sochaut takımında forma giyen Burkina Fasolu forvet oyuncu Moumauni Dagano'nun menajeri ile olumlu bir ön görüşme yapan yönetim, Tunus'a giderek izlemeyi düşündüğü Yasin Mikari'yi, dün akşam Tunus milli forması altında oynadığı 2010 Dünya Kupası Afrika Elemeleri 2. Tur Tunus-Burundi maçında TV'den izledi. Bu iki oyuncuyu Siyah kırmızılı renklere bağlamak isteyen yönetim, bu hafta içinde ciddi yol kat etmeyi hedefliyor.

Transfer trafiği hızlandı !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-